FIOS ON TOUR

maart 22 | 10:00-23:00

Het is voor vele al een traditie dat Fios een wedstrijd bezoekt. De meeste keren werd er dan een wedstrijd bezocht in Duitsland of in België. Deze keer willen wij het in ons eigen landje doen, namelijk in Groningen. De wedstrijd die wij willen gaan bezoeken is FC Groningen tegen AZ Alkmaar. Deze zal plaats vinden op zondag 22 maart om 16:45.

FC Groningen (met ass.trainer Adrie Poldervaart) die dit seizoen een stroeve start had maar de laatste weken uitstekend in vorm is en AZ Alkmaar (Stengs, Boadu) speelt al het hele seizoen al prachtig voetbal met enorm talent in het elftal. Dus een prachtig affiche om deze wedstrijd te bezoeken.

Je kan mee door je voor 1 januari in te schrijven (zie flyer), kosten zijn € 35,- p.p. (reis zal doorgaan bij 40+ personen)

De bedoeling is dat wij vertrekken rond 10:00-10:30 en zullen ongeveer om 22:00 – 23:00 uur weer in Achthuizen zijn. Tijdens deze busreis  zullen wij weer een verloting en een voetbalquiz houden, daarnaast is er gelegenheid om een lekker drankje te drinken onder het genot van gezellige muziek.

Wij hopen dat je meegaat!

LET OP: De tijd op de flyer is een oudere variant, de wedstrijd is inmiddels verplaatst.

Datum:
maart 22