INFORMATIE

ARCHIEF

Hier vind je al de (oude) foto’s van de verschillende teams. Eerst zien, dan geloven! 

AVG-BELEID

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing voor alle organisaties die gegevens van personen (persoonsgegevens) in een bestand bewaren. Deze organisaties moeten zich aan de regels in deze nieuwe verordening houden. Dat geldt dus ook voor ons. Aan de hand van een stappenplan voor verenigingen hebben wij onze vereniging AVG-bestendig gemaakt. 

Via onderstaande knoppen kunt u ons AVG-beleid en privacy policy doornemen. Mochten er vragen zijn, voel je dan niet bezwaard om contact op te nemen. 

FIOS AVG beleid

BESTUUR

Zonder haar leden, maar uiteraard ook haar bestuur is FIOS natuurlijk niks. Ons bestuur geeft leiding aan de gehele vereniging. Zij zorgen ervoor dat de sport zowel prestatief als recreatief beoefend wordt en dat de sportiviteit in teamverband beoefend en uitgedragen wordt. Uiteraard houden zij goed in de gaten of de gezelligheid binnen de vereniging op-en-top is!

BINGO

Uiteraard wordt er van tijd tot tijd bingo bij ons gespeeld. Tegenwoordig kan je het ook online spelen, maar dat is niet zo leuk als in het echt! Kom gerust een keer langs en wie weet win je nog eens wat. 

BUURTHUUS

Stichting Buurthuus in Achthuizen. Het zogenoemde Buurthuus wordt voor allerlei activiteiten gebruikt. Naast de gymzaal is er een bestuurskamer en kantine welke verhuurd worden aan verschillende verenigingen, maar ook te huur zijn voor bijvoorbeeld feestjes en partijen. Ook wordt de kantine beschikbaar gesteld voor de biljartvereniging en dartvereniging. Oftewel: er is niet alleen maar voetbal op ons mooie complex!

FEESTEN IS ONS STREVEN

We hebben even de betekenis van FIOS net iets omgedraaid, zodat het eigenlijk ‘nog’ beter bij ons past. Namelijk Feesten Is Ons Streven. Er gaat bij ons geen seizoen voorbij zonder een aantal mooie feestjes of uitjes. Hier is dan ook een speciale commissie voor opgesteld, die grondig de jaarlijkse festiviteiten plant en organiseert. Op deze pagina vind je alle informatie wat betreft feesten en/of activiteiten plus uiteraard de foto’s achteraf

LID WORDEN

Verder stelt de gemeente een perswagen beschikbaar om de containers te legen. Deze wagen komt altijd de 2e zaterdag van de maand langs in ons dorp. Maar, dit gebeurt niet vanzelf. Meerdere leden hebben aangeboden om maandelijks langs de deuren te gaan voor hun cluppie. Het oud papier levert namelijk een kleine bijdrage op voor FIOS. Mocht je vragen hebben omtrent het oud papier, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. 

OUD PAPIER

Van oudsher is het bekend dat je bij FIOS jouw oud papier kwijt kunt. Inmiddels is hier verandering in gekomen en heeft de gemeente iedere woning voorzien van een ‘blauwe’ container (zijn die ‘blauwe’ toch nog ergens goed voor). 

Verder stelt de gemeente een perswagen beschikbaar om de containers te legen. Deze wagen komt altijd de 3e zaterdag van de maand langs in ons dorp. Maar dit gebeurd niet vanuit zijn eigen. Hiervoor hebben meerdere leden zich aangemeld om maandelijks langs de deuren te gaan voor hun clubbie. Het oud papier levert namelijk een kleine bijdrage op voor FIOS.   

WEBSHOP

In samenwerking met Unito Sports heeft FIOS ook haar eigen webshop. Hier kan je alles wat je nodig hebt om te voetballen bestellen, met uiteraard een FIOS tintje. Met de aanschaf van deze artikelen ondersteun je ook nog eens de vereniging, want een percentage van de verkopen via de webshop van Unito Sports komt ten goede aan R.K.V.V. FIOS. 

Op zoek naar wat nieuwe traningsspullen? Klik dan verder!

Webshop FIOS