TEAMS

JEUGD

R.K.V.V. FIOS mag en kan niet zonder de jeugd en daarom zijn wij zeer blij met het feit dat er een samenwerking is ontstaan met V.V. Den Bommel. Uit deze samenwerking is SJO D.B.F. tot stand gekomen.  

Uiteraard is een ieder welkom, bel gerust voor een afspraak met het jeugdbestuur en wellicht is er een plekje vrij om snel te kunnen ravotten op onze groene weiden.

RECREANTEN

Onze recreanten bestaan uit voormalige toptalenten. De jaren gaan tellen en de kilo’s zitten topprestaties in de weg. Echter weten deze echte FIOS-gasten, die al jarenlang samenspelen, nog menig wedstrijd op voetbalintellect te winnen. Zij trainen hondstrouw elke zondagochtend en voetballen soms nog de sterren van de hemel. Zie hier links een imposante foto van onze mannen. Men zegt dat Real Madrid deze pose heeft overgenomen..

ZONDAG

Het team van de zondag. Een leuk gezelschap die steevast uitblinker is in onze eigen FIOS kantine. Deze mannen zijn liever op de club, dan dat zij thuis op de bank zitten (bij hun vrouw). Dat is dan ook één van de redenen waarom zij trouw op een zondag blijven voetballen.