Nieuwe Sponsor All Safety

Met trots kunnen wij onze nieuwe banner sponsor presenteren. 

All Safety is er voor bedrijven waar veiligheid op de werkvloer dagelijks gegarandeerd moet worden. Door de integrale aanpak is All Safety een totaal aanbieder op het gebied van veiligheid. Door het gebruik maken van efficiënte werkprocessen worden de diensten op de meest voordelige wijze bij eindverbruikers ingezet.

All Safety & FIOS

RENTAL • SERVICES • SUPPLY

Vanuit de RENTAL divisie verhuurt All Safety adembescherming, onafhankelijke ademlucht units en safety materialen in de meest brede zin van het woord. Binnen de SERVICES afdeling wordt onderhoud en certificering aan veiligheidsmaterialen verzorgd. Daarnaast worden on-site safety shops gemanaged en biedt All Safety services aan op de supply artikelen. Hieronder vallen bijvoorbeeld het wassen van werkkleding, aanmeten van otoplastieken en verstellen van kleding. SUPPLY is de totaal leverancier voor werkkleding, PBM’s en industrial supplies.

Naast betrouwbaar beheer en beheersing levert werken met All Safety een financiële optimalisatie op, zonder dat er concessies worden gedaan aan het welzijn van medewerkers. SAFETY WORKS

Namens FIOS willen wij All Safety heel erg bedanken hiervoor en dat we een lange samenwerking mogen hebben met elkaar.