OP ZOEK NAAR EEN VERZORGER/SPORTMASSEUR SEIZOEN 2021-2022

R.K.V.V. FIOS is een gezellige, maar ambitieuze voetbalvereniging gelegen in het pittoreske dorp Achthuizen. Voor aankomend voetbalseizoen zijn we op zoek naar een verzorger/sportmasseur die de spelers van het eerste elftal kan behandelen. Je zult op de trainingsmomenten van dinsdag- en donderdagavond aanwezig zijn, en je bent tevens verantwoordelijk voor de (lichamelijke) begeleiding op de wedstrijddag (zaterdag). Om als vereniging op serieuze wijze invulling te kunnen geven aan de sportieve doelstellingen, is het van belang dat er sprake is van een verzorger die met enthousiasme zijn steentje kan bijdragen.

In jouw takenpakket bevinden zich de doorsnee zaken die horen bij het – als verzorger – meedraaien bij een voetbalvereniging. Je zult de spelers verzorgen voor de trainingen en tijdens wedstrijden. Daar valt het (preventief) behandelen van spelers onder (denk aan tapen en masseren), maar ook het begeleiden van de terugkeer van geblesseerde spelers naar wedstrijdniveau. Uiteraard zal tegenover de te verrichten werkzaamheden een vergoeding staan.

Denk jij FIOS mee te kunnen helpen om de doelstellingen te behalen? Laat het dan snel weten en stuur een mailtje naar bestuurfios@gmail.com.