Clubhanddoekactie

Met een heuse clubhanddoekactie bieden we jou de mogelijkheid om een prachtige handdoek aan te schaffen, geheel in stijl van onze club. Op deze manier kan je de club steunen, omdat van élke verkochte handdoek er maar liefst €5,- direct naar onze club gaat! De actie start direct en zal eindigen op 11 oktober.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. 1. Ga vanaf NU naar de website, klik hier.
  2. De actie loopt van vrijdag 11 september t/m zondag 11 oktober 2020. Uw bestelling zal ± 3 weken na het sluiten van de webshop aan de club afgeleverd worden. Ophalen van uw handdoek zal via de club, via een nader te bepalen locatie gebeuren. U zult hier te zijner tijd via de club over geïnformeerd worden.www.myclubstore.eu

2. Op deze webshop pagina van onze club kun je de handdoeken zien en informatie vinden over de actie.

3. Bestel hier de handdoek(en) en ga naar de betaalpagina.

4. Reken hier de bestelde handdoek(en) af, waarna ze in productie gaan.

5. Alle bestelde handdoeken worden ca. 3 weken na sluiting van de shop afgeleverd bij de club. We zullen tegen die tijd verdere informatie geven over hoe en wanneer de bestellingen opgehaald kunnen worden.