Houd vol: denk aan de coronamaatregelen!

Het nieuwe voetbalseizoen is weer begonnen en daar zijn we allemaal ontzettend blij mee. Ondanks het feit dat corona nog steeds rondwaart, mogen we de velden weer betreden en kunnen we ouderwets met elkaar een balletje trappen. Hoewel we ook bij FIOS bijzonder gelukkig zijn dat alles normaliseert, beseffen we ook dat het hele ‘coronavirus’ snel wordt vergeten in deze ‘normale’ situatie.

Het is belangrijk dat iedereen beseft dat we er nog lang niet zijn; dat vergt doorzettingsvermogen. Vanuit FIOS zijn verschillende maatregelen doorgevoerd om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand in acht kan worden genomen. Ook – en vooral – nu alles weer richting het oude, vertrouwde gaat.

Dus denk daarom aan het volgende:
– volg de verplichte looplijnen die zijn uitgestippeld, zowel op trainings- als op wedstrijddagen;
– in de kantine mag je nog uitsluitend zitten;
– bestellen aan de bar mag op de daarvoor aangegeven plekken.
– verdeel jezelf als spelers en staf over alle beschikbare kleedkamers (zowel 1, 2, 3 als 4).

En probeer bij dit alles zoveel mogelijk rekening te houden met de 1,5 meter afstand!

Besef dat ook wij van het bestuur deze situatie erg lastig vinden, maar het is in ieders belang om de getroffen maatregelen zoveel mogelijk in acht te nemen. Zowel voor je eigen gezondheid, maar ook voor die van een ander. Om nog maar te zwijgen over de consequenties voor de vereniging op het moment dat er controle plaatsvindt. We hopen dan ook dat iedereen hieraan zal proberen mee te werken, hoe moeilijk het ook is.

Houd nog even vol, we zijn er bijna!

Het bestuur van FIOS