FIOS 1 – Moordrecht 1 3-0 (1-0)

Op een mooie zaterdagmiddag traden Fios en Moordrecht aan voor de eerste bekerwedstrijd van de ploeg uit Achthuizen.  Zonder de geblesseerden Bart, Bram, Koen van Otzel, Niels, Payo en Stephen bleef er een team over waar we de laatste jaren jaloers op  zouden zijn geweest.  Achterin vormden ( naast keeper Bonno)  Yoran, Jermaine, Joris en Jordy de degelijke achterhoede. Het creatieve en hard werkende middenveld werd gevormd door Joran, Marijn en Mika en voorin zorgden de levensgevaarlijke Jordan, Koen van der Ende en Ruchen voor het aanvallende gevaar. 

Het eerste kwartier was Moordrecht iets dreigender zonder echt gevaarlijk te worden en uit het niets scoorde Koen van der Ende de 1-0 na goed werk van Ruchen. Hierna kreeg Fios steeds meer grip op de tegenstander die vooral bezig was met praten ipv voetballen.

De tweede helft speelde Fios heel degelijk. Fios gaf niets weg en scoorde in de 58e minuut de 2-0 door capitano Marijn na voorbereidend werk van Koen van der Ende en het slotakkoord was voor Jordan in de 75e minuut die de 3-0 maakte na een assist van Jordy. 

De wedstrijd eindigde in 3-; Fios heeft (bijna) niets weggegeven, weer de nul, keihard geknokt en goede goals. Een mooie goede overwinning. Hopelijk zijn er komende week weer spelers terug van blessures, immers resultaten behaal je nooit met 11 spelers maar met 16 a 18 gelijkwaardige spelers. In een seizoen heb je iedereen nodig om resultaten te halen. 

Uw tevreden verslaggever.