Vriendenloterij X FIOS

Beste clubleden,

FIOS heeft al heel lang de wens om verduurzaming van de kleedkamers te realiseren. Met dit project kunnen wij namelijk o.a. dubbel glas en luchtventilatie mogelijk maken . Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij!

Op 20-04-2022 tussen 18:30 en 22:00 kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen in de VriendenLoterij voor FIOS. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan de verduurzaming van de kleedkamers
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken we elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 200.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen
  • Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 125 musea en ontvang je korting op dagjes en avondjes uit

Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar bestuurfios@gmail.com

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de verduurzaming van onze kleedkamers kunnen realiseren. Daar gaan we samen voor toch?

Met vriendelijke groet,

Bestuur FIOS